28 Ocak 2014 Salı

LA PERLA SS'14

Lüks İtalyan iç giyim markası La Perla'nın yeni bahar/yaz koleksiyonuna merhaba deyin;) Her zaman olduğu gibi son derece karakteristik bir koleksiyon hazırlamış olan LP bu sezon Hindistan'ın büyüsü ve güzelliği ile süslü hayali bir yolculuğa çıkarıyor bizi.
Say hi to new spring/summer collection of luxury Italian lingerie brand La Perla;) Who have made a highly characteristic collection as always , LP brings us an imaginary voyage decorated with  charm and beauty of India.
Marka bu sezon son dönemlerde oldukça yükselişte olan model Cara Delevinge ile çalışmayı tercih etmiş. Ona Liu Wen ve Malgosia Bela eşlik ediyor. Çekimler ise her zaman harikalar yaratan Mert&Marcus tarafından gerçekleştirilmiş.
The brand has chosen to work with Cara Delevinge.Liu Wen and Malgosia Bela are accompanying to her. Photographed by Mert&Marcus which is always creating wonders.
Koleksiyon ilhamını Rajasthan'daki zengin mimari güzelliklerden ve hint kadınlarının renkli,şehvetli zarafet içindeki kıyafetlerinden almış. İlginç oyuncu kadın imajı "made in Italy" şıklığını ve ihtişamlı antik hint kültürünü referans almış.
The collection is inspired by the rich beauty of palaces in Rajasthan and the colorful,sensual elegance of the clothes by indian woman. Playful intriguing, with referanced to "made in Italy" elegance and the ancient grandeur of Indian culture.
Şu an satışta olan "Sparkling Jasmine", "Maison", "Paisley" ve "Eden"a ek olarak yakında satışa sunulacak olan "Lotus Pearl", "Heritage", "Chevrons", "El Color Rojo", "Treasure" ve "Maharani" adlı gruplardan oluşan koleksiyon oldukça geniş ve zengin.
In addition the collections which are available now "Sparkling Jasmine", "Maison", "Paisley" ve "Eden", such as   "Lotus Pearl", "Heritage", "Chevrons", "El Color Rojo", "Treasure" and "Maharani" are going to be available next days.
İpek kumaşlarla birlikte saten,polyester ve pamuklu kumaşlar kullanılmış. Detaylarda ise tüllere,dantellere ve sofistik dokunuşlar göze çarpıyor. Beller bu sezon ya yüksek La Perla'da.
Satin,polyester and cotton fabrics used with silks. Tulles,laces and soptisticated touches conspicuousing on the details. Waists is high again in this season in La Perla.
Yeni sezonla birlikte tabiki bikini ve mayolar da görücüye çıktı. Bu sezonki koleksiyonda beyaz,siyah,bej ve kırmızı renkleri görmek mümkün. Sade renkler seçilmiş ve bu renkler detaylardaki ışıltılar ve dokular ile güçlendirilmiş.
And they are introducing swimsuits also with new season. We are seeing white,black,beige and red in this collection. They have chosen pure colors but this colors reinforced with sparkles and textures on details.

Genel olarak her zamanki gibi güçlü,sofistik bir La Perla kadını karşımızda diyebilirim. Kendi kimliğini bu sezonki ilhamıyla başarılı şekilde birleştirmiş. Sizde bu sezon La Perla'yı tercih edeceklerden olacaksanız şimdiden gözlerin size çevrilmesine alışmaya başların derim ;)  C.
I can say that there is a strong,soptisticated L Perla woman in front of us as usual. It has been successfully combine its own identity with inspiration of this season. If you'll prefer La Perla, you have to get used to sparkle ;)  C.

25 Ocak 2014 Cumartesi

Behind Close Doors

Veee yazmaktan en keyif aldığım zamanlardan biri daha geldi yine. İşte karşımızda yeni Agent Provocateur ilkbahar/yaz 2014 koleksiyonu...
Finally the time came again which i most like to write. Here it is the new Agent Provocateur Spring/Summer 2014 collection...
AP nin bahar/yaz koleksiyonlarını hep daha çok seviyorum. Renkler,kumaşlar ve modeller daha çok ilgimi çekiyor sanırım. Bu sezon da çok zengin,detaylı ve geniş bir koleksiyon sunuyor AP bizlere. Uzuun uzuun baktım,iç geçirdim,ah yine hangi popolar yüzlerce euroluk çamaşırlarla dolaşacak dedim ve şimdi sizlerede sunuyorum:)) Uzun bir posta hazır olun!
I always love more AP's spring/summer collections. I think i'm interesting in colors,fabrics and models more than others. AP representing a rich,varied and sophisticated collection in this season. I looked sooo long and now representing to you:) Be ready for a long post!
"Behind close doors"adlı yeni koleksiyon ilhamını 1950li yıllardaki kusursuz görünümlü banliyö kadınlarından almış.El değmemiş ve parlayan görünümleriyle sokakta birer lady ama yatak odasında birer vahşi kedi olan "kusursuz kadın" imajı çizilmiş.
The new collection calls "Behind close doors" inspired the pristine and glossy suburban housewife of the 1950s. The "perfect woman" image drawn a lady in the street but a wild cat in the bedroom.
Klişe olduğu kadar bilinen ve seksi olan, mutfakta iç çamaşırlarıyla yemek ya da evde temizlik yapma fantasizi fotoğrafçı Miles Aldridge tarafından bu şekilde hayat bulmuş. Agent Provacateur resmen bağırıyor "var mı benden daha seksisi?" diye:) 
The fantasy cliché of cooking in the kitchen or cleaning the house with lingerie was photographed by Miles Aldridge. Agent Provocateur is yelling: "is there someone sexy than me?"
Pembe,mor,kırmızı ve siyah renkler hakim koleksiyona. Detaylarda ise yeşilleri görmek mümkün. Her zaman olduğu gibi muhteşem ipek kumaşlar danteller ile birlikte kullanılmış. Kış koleksiyonunda fazlaca kullanılan bant detayları bu sezon daha az kullanılmış. Yerini çiçekler ve puantiyeler almış.
Pink,purple,red and black are dominated in the collection. We can see the green in the details. Gorgeous silk fabrics used with peekaboo lace as always be. Bondage details used much less in this collection whic also used in winter collection. Have taken place flowers and polka dots.
Genel olarak AP kimliğini net olarak yansıtan güçlü bir koleksiyon olmuş. 50 ler ilhamından mıdır bilinmez ama bu koleksiyon sanki küçük bir mesaj veriyor bize; seksi olmak için incecik olmanıza gerek yok,biraz kıvrım her zaman çok daha seksi durur ;)
In general, has been a powerful collection reflecting a clear AP identity. Maybe coming 50's inspiration but i think this collection gives a little message to us; you don't need to be skinny for be sexy, a liitle curve always be more sexy ;)
Yeni sezon olur da evlenecek kızlarımız unutulur mu? Tabiki hayır! Gelin olacaklar için de yaramaz beyazlar unutulmamış haliyle. Detaylarda tüller,püsküller ve puantiyeler var. Çok karakteristik bir AP gelini olmak isterseniz seçenekleriniz hiçte az değil yani;)
Of course they don't forget the brides and naughty whites. We can see tulles,tassels and polka dots in the details. If you want to be a characteristic AP bride you have a lot of options;)
Koleksiyonu tamamlayalım ve bikinileri de eklemeden geçmeyelim. AP plajlardaki tarzının dışına çıkmayan bir koleksiyon hazırlamış yine. Mini minicik mini minicik mini mini mini mini miniminicik:) Tabiki klasikleşen bantlar ve fermuarları yine görüyoruz. Tek farkı koleksiyona bu sezon biraz daha ışıltı eklenmiş.
Let's finish the collection and don't pass without adding bikinis. AP made a collection again goes out of style on the beach. We seeing again boundages and zips also this season they added some shining.
Sonuç olarak yine mi seksiyiz yine mi güzel..Eğer sahip olursanız size seksi baharlar yazlar dilerim;)  C.
If you can have it, i wish you sexy spring and summer ;) C.

19 Ocak 2014 Pazar

Intimissimi Spring/Summer 2014

Uzun süren bir indirim dönemini daha geride bıraktık ve şimdi yeni koleksiyonlara bakma zamanı! Çekimlerini ve yeni koleksiyonunu erken sunan markalardan biri de zarif İtalyan, Intimissimi.
After a long sale season, it's time to look at new collections! One of the brand which is early representing the photoshooting and new collection is elegant italian, Intimissimi.
Seksi ama zarif bir görünüşe sahip koleksiyonda siyah,beyaz ve bej renkleri hakim.
Collection have a sexy but elegant look.Black,white and beige are dominate.
İpeksi malzemeler ile hazırlanan koleksiyon danteller ve astarlar ile süslenmiş. Formlarıyla ise feminen şekil vurgulanmış. Ayrıca son dönemlerde her markada görmeye başladığımız "bondage" trendi de koleksiyonda sıkca kullanılmış.Bantların dantelle buluşması sanırım yeni sezonda bizi fazlasıyla seksi hissettirecek;)
Made with silky materials and adorned with laces and linings. Feminine shape is emphasized with forms. Also in recent years we have began to see in every brand of "bondage" trend frequently used in collection. I think that make we feel sexy meeting bands with lace;)
Detaylara önem veren ve bunda da oldukça başarılı olan marka bu sezonda sofistike detaylarını modern bir görünüş ile sunuyor.
The brand giving importance to details and quite successful,offering sophisticated details with a modern appearance in this season.

New York'da yapılan katalog çekimlerinde marka bu yıl da Alyssa Miller ile çalışmayı seçmiş.
The brand have chosen work with Alyssa Miller again for catalog shooting in New York.
Seksi,yumuşak,şık,zarif ve arzu uyandıran bir Intimissimi koleksiyonu daha karşımızda ve yeni sezon için hazır. Yeni,güzel bir sezonu karşılamak ve kendimizi yine yine yine seksi hissetmek için bir parça edinilmeli sanırım, ne dersiniz? :)
Sexy,soft,elegant and chic collection is ready for new season! It should obtained one piece for welcome new,nice season and also feel ourselves sexy again again and again. What do you think? :)

İzleyiciler