20 Haziran 2014 Cuma

25thHour

Bloga uzun süre ara verdim istemeden ama yeni postları daha fazla erteleyemezdim. Mesela aylardır bildiğim bu yeni markayı sizlerle paylaşmak için çok geç kaldım :) Ama eminim ki henüz aranızda 25thhourlingerie ile tanışmamış olanlar vardır.
I know i had a long break reluctantly but i could't postpone the new posts more. For example i'm too late to share with you this new brand which i've known for months :) But i'm pretty sure among you are those haven't met yet with 25thourlingerie
Tasarımcı Seda Oturan tarafından geçtiğimiz yıl mayıs ayında çıkan marka Milano-İstanbul arası bir köprü kurmuş durumda. Eğitimine İstanbul'da başlamış ve Milano'da devam etmiş Seda Oturan. Halen orada yaşıyor ve 25thhour'un tasarımlarıda orada yapılıyor. Ancak Türkiye'deki kültür ve işçilikten de vazgeçmek istemediği için markanın atölyesi İstanbul'da bulunuyor.
The brand have established a bridge between Milan in Istanbul who designed by Seda Oturan. She started her education in İstanbul and has continued in Milan. She is still living and designing of 25thhour lingeries in there. However,she doesn't want to give up the culture and labor in Turkey, the atelier of brand in İstanbul
25thhour kadını sosyal hayatı ve eğlenmeyi seven, kendine güvenen,güçlü ve iddialı bir kadın imajı çiziyor. Tasarımlara baktığımızda da bunu rahatlıkla görebiliyoruz. Fonksiyonel parçalar sayesinde de gündüzden geceye feminenlik seviyenizi arttırmanız mümkün.Yani gündüz giydiğiniz parçaları ufak değişikliklerle çok daha seksi bir hale dönüştürüp geceye devam edebilirsiniz ;)
25thhour women are powerfull and asseertive, have self confident, love having fun and social life. We can easily see when we look at her designs. You can able to increase level of femininity from day to night through functional pieces. So you can continue to night with little changes convert become much more sexy that you wear during the day.
Exclusive, the Divas, le Parisien ve let's be fit olmak üzere dört ana koleksiyona sahip markada ince detaylı, birçok özel parça bulunuyor. Favorilerim biri üst resimdeki "electra bordeaux" ve " the diva I" :)
Brand has four main collectionsExclusive, the Divas, le Parisien and let's be fit with in the fine detail, has many special parts. My favourites are "electra bordeaux and the diva I" :)
http://www.25thhourstore.com/shop/ dan online olarak alışveriş yapabileceğiniz gibi Milano'da via burlamacchi 11 "Alive Fashion Store" ve Porta Romana 7 "Guffanti" mağazalarını da ziyaret edebilirsiniz.
You can shopping online on http://www.25thhourstore.com/shop/ or can visit  Via burlamacchi 11 "Alive Fashion Store" and Porta Romana 7 "Guffanti" shops in Milan.
Sonunda Türkiye'den de tarzı olan güzel bir markanın çıkmış olması kendi adıma heyecan verici :) Artık bizimde bayılarak aldığımız ya da sadece bakabildiğimiz meşhur markaların standartlarında yerli bir markamız var. Eğer siz de güne fazladan bir saat daha ekleyip eğlencenin dozunu arttırmak isteyenlerdenseniz 25thhour markasına hemen göz atın.. Çok daha fazlası için http://www.25thhourstore.com/
It's so exciting for me to finally have a good brand which has a style from Turkey. Now we have a brand which is standing next to the other famous brand's standarts. If you are the ones who wants to make your life more exciting with having one more hour you should check this website out:)

C.

İzleyiciler