17 Nisan 2014 Perşembe

David Beckham for H&M

Senin blogunda kendime bakıcak bir şey yokki diyen arkadaşlarım, bu post sizin için geliyoor :) Yaz yaklaşırken sizi de düşüneyim dedim..
Havalar ısınıyor, yaz ayları yavaş yavaş yaklaşıyor. Tatil,deniz,güneş,kum..hepsine az kaldı. İşte bu sıcak ortamların yaklaştığı aylara geldikçe ünlüler de yeni bikini ve mayo kampanyalarını yayınlamaya başladılar. Bunlardan biri de David Beckham'ın H&M için hazırladığı koleksiyon.
This post is for you guys who saying to me that can't find anything in your blog for myself :) I wanted to think of you when summer is coming.Weather getting warm, summer months are coming slowly. Vacation,sea,sun,beach..soo closee..Celebrities began to publish new bikini and swimwear campaigns this warm months of the media is approaching closer. One of those is David Beckham's collection made for H&M.
Daha önce aynı marka için hazırladığı iç giyim koleksiyonuyla oldukça başarılı olan Beckham'ın erkekler için tasarladığı yeni mayo koleksiyonu,yeteneklerini sergilemesi için süper bir fikir olmuş gibi ;) Ve tabiki kim bu koleksiyonu ondan daha iyi tanıtabilirdi ki? 
David had so much success with his bodywear collection for same brand, it seemed like a super idea to use his talents to introduce a men's swimwear collection. And of course who could introduce this collection better than him?
Erkekler için ilham verici bir fiziğe sahip olan Beckham bu koleksiyon ile rahat,fit ve stil yeni klasikler yaratmak istemiş. Bu şık koleksiyon üç farklı tarzdan oluşuyor. Yani kendiniz için en fit olanı seçebilirsiniz. 
Siz de yaz için heyecanlananlardan ve plajda stil bir görünüşe sahip olmak isteyenlerdenseniz bu yeni koleksiyona göz atmayı unutmayın beyler ;)
Beckham wanted new classics with great fit, comfort and also style who has an inspired body for men. This chic collection has three different style. So you can choose perfect fit fot yourself. If you're excited for summer and also be stylish on the beach, don't forget take a look to this new collection guys ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler