8 Ağustos 2014 Cuma

Elegance of Latex: Lascivious

Kendine has bir tarzı olduğunu düşündüğüm Ingiliz iç giyim markası Lascivious 2014 sonbahar/kış cicilerini görücüye çıkardı. Markanın bu yılki başyapıtı aynı zamanda William Wilde işbirliği ile tasarlanan, markanın en ünlü koleksiyonu olan Kitty. Kırmızı,beyaz ve siyah renkleri bulunan koleksiyon bu yıl lateks olarak tasarlanmış.Siyah ve mor-siyah olarak iki de renk seçeneği var.
British lingerie brand Lascivious which i think it has it's own style released new autumn/winter collection. It's the masterpiece of the brand which also designed in collaboration with William Wilde, the famous collection of the brand Kitty. The collection has red,white and black colors designed in latex this year. There are two different choices in black or purple-black.
Yeni koleksiyon tamamiyle Lascivious stilinde; sofistik ve yaramaz. Ayrıca son derece modern ve merak uyandıran parçalara sahip.
The new collection is in totally Lascivious style; sophisticated and naughty. Also it has so modern and attractive pieces.
Böceklerden ilham almaya devam ediyoruz! Bu yeni koleksiyon tasarlanırken böceklerin parlak dış iskeletlerinden esinlenilmiş.
We're still continuing to get inspiration from bugs! This new collection inspired by the shiny exoskeletons of beetles.
Ayrıca bu yıl aksesuarlar için (kemer ve eldiven) ödüllü Irlandalı tasarımcı Una Burke ile işbirliği yapılmış.Burke'nin parçaları son derece fütüristik ve bir o kadar da orta çağa ait. Günlük ya da davet kıyafetleriyle kombinlenebilecek kadar da cool duruyor;)
Also this year had a colleboration with the award-wining Irish designer Una Burke for accessories (belts and gloves) Burke's pieces are so futuristic and also medieval. They look so cool for combined with daily or event dresses ;)
Detayları öğrenmek, koleksiyonu incelemek ya da alışveriş yapmak isterseniz http://www.lascivious.co.uk/  'ye göz atabilirsiniz.   xx C.
If you want to discover the collection, learn some details or just want shopping you can check http://www.lascivious.co.uk/ .    xx C.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler