18 Ağustos 2014 Pazartesi

Yeni Keşif: Gianantonio A. Paladini

Geçtiğimiz ay Milano'da yeni keşfettiğim bir markayla sizi de tanıştırmak istedim. Dönmeden önce yeni sezonlara bakayım,sonbahar ve kış için neler tasarlanmış göreyim diye tüm markaları bir arada görme şansımın olduğu sevdiğim bir mağazaya girdim. Bildiğim markalar arasında dolaşırken yeni bir isim dikkatimi çekti; Gianantonio A. Paladini.
I explored a new brand last month in Milan and i wanted to introduce it with you. I wanted to see new season and what brands done for autumn/winter before i leave and i went to a shop which i can find all brands together. I was walking between familiar brands a new name attracted my attention; Gianantonio A. Paladini.
Kimdir, nedir diye bakınırken Bologna merkezli bir marka olduğunu öğrendim. Fakat kurucuları 20.yy başında Milano'daki Piazza della Scala (meşhur La Scala operasının bulunduğu meydan) yakınlarında bir atölyede yaratmışlar markayı. Müşterileri arasında dönemin önemli isimleri de yer alıyormuş.
I was making research, i learned it's a Bologna based brand. But Founders created the brand at the beginning of the twentieth century in an atelier close to Piazza della Scala in Milan. (the square where the famous opera of La Scala). Had also important figures between customers in that period.
Lüksün özel günler için saklanan bir hayal olmadığını, her günün bir ayrıcalık olduğunu savunuyorlar. Tasarımlarında Italyan terzilik geleneğine bağlı bir formülleri var. Kumaş ve kalıplara baktığımızda da rahat ama bir o kadar da baştan çıkarıcı seçimler yapıldığını görebiliriz. Yani seksi olmak için rahatsız ya da sade şeyler giymenize gerek yok. Hem rahat olayım hem de baştan çıkarıcı görüneyim diyen kızlara duyurulur ;)
They are defending luxury is not a dream to be reserved for special occasions, everyday is a privilege. They have a formula closely linked to the Italian sartorial tradition. We can see comfortable and also so seductive selection when we looked fabrics and patterns. So we don't need wearing uncomfortable or basic stuff to be sexy. Annoncued to the girls who wants to be comfortable and seductive at the same time ;)     C.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler