26 Ekim 2014 Pazar

INDIVIDUALS


Sıkıcı balenlerden ve rahatsız edici kopçalardan darlanmayanımız varsa elini kaldırsın! Hangimiz eve gidip ilk iş şunu üstümden fırlatıcam demediki? Kabul edin, sayımız oldukça fazla. İşte bizimle aynı kafada olan bir marka var, Individuals.
Raise your hands, if you are bored uncomfortable hooks and underwires! Who didn't say "first i'll take off this when i go home"? Accept it, we are a huge group. Here there is a brand which thinks same with us, Individuals.
Carlo Galli 2005 yılında "made in Italy" etiketli markanın hikayesini anlatmaya karar vermiş. Ürünler fabrikasyon değil ve her bir parça el kesimi. Bu da onları özel kılıyor.
Carlo Galli desided to tell the brand's story which "made in Italy" tag in 2005. Products are not industrial and hand-cut every single piece. This makes them special.
Tasarımlar yalnızca kadınlar için değil, erkekler için de güzel parçalar mevcut. Marka 5 ana grupta tasarım yapıyor; iç giyim, bikini, çocuk, erkek ve çanta.
Designs are not for only women, there are some good pieces also for men. Individuals has five lines; underwear,bikini,kid,men and bag.
Son derece rahat,hafif ve mutluluk veren görünümleri var. Çünkü rengarenk ve transparan kumaşlar kullanılmış çoğunlukla. Eğer siz de "içim rahat olsun" diyenlerdenseniz bu renkli markaya göz atmadan geçeyin derim ;)   C.
Looks so comfortable,light and makes you happy. Because on designs used colorful and transparent fabrics . If you're thinking "piece of mind",i suggest you to take a look at Individuals :)    C

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler