19 Ekim 2014 Pazar

Pantolonunu Nerede Çıkaracağın Belli Olmaz!

Çekici ve bir o kadar da doğru değil mi? Henüz duymamışlar için sizi "İÇ İŞLERİM" ile tanıştırayım.
İç İşlerim stil sahibi,şehirli erkekler için çamaşır satan bir internet sitesi. Çamaşır demişken bildiğiniz "don"dan bahsediyorum :) Moda fotoğrafçısı Can Torun ve endüstriyel tasarımcı Çağlar Alkan'ın ortak çalışmasıyla ortaya çıkmış bir proje.
Lets introduce you "İÇ İŞLERİM". This is a website which selling underpant. A collaborate progect with fashion photographer Can Torun and industrial designer Çağkan Alkan. For now only 3 brands available. These are PUMP!, Andrew Christian and Timoteo.
Şimdilik üç marka satışta. Şık ve kışkırtıcı görünmekten hoşlanan erkekler için PUMP!, eğlenceli ve seksi görünmek isteyenler için ANDREW CHRISTIAN , sportif ve rahat olmak isteyenler içinse TIMOTEO, ...

Eğlenceli ve biraz da muzur bir sitesi var İç İşlerim'in. Fantazilerden, stil tüyolarına kadar pek çok şey bulabiliyorsunuz. O slip üstümde nasıl durur, bu boxer bana olur mu, rahat eder miyim gibi şeyler öğrenebilirsiniz ;)

Biz kızlar için de iyi bir alternatif aslında, hep onlar bize hediye alacak değil ya ;) Bu şekilde de geceyi ısıtmak mümkün..
Meraklılar için http://www.icislerim.com/ 'u tıklamalarını ve neler varmış neler yokmuş keşfetmelerini öneriyorum. Herkese iyi alışverişler.   xx  C.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler