9 Aralık 2014 Salı

Victoria's Secret Fashion Show 2014

Bir yılın daha sonuna geldik ve geçtiğimiz hafta görsel şölenli bir Victoria's Secret şovu daha gerçekleşti.Şimdi koltuğunuza,sandalyenize iyice yerleşin ve çenemizi yormaya başlayalım;)
We came to the end of the year and last week was an amazing Victoria's Secret fashion show on the stage.
Melekler bu yıl Londra'ya ayak bastı ve show ilk kez New York dışına taşındı. 2 Aralık günü Earl's Court Exhibition Centre'da gerçekleşen defilenin açılışını Behati Prinsloo gerçekleştirdi. Adriana Lima, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Karlie Kloss, Doutzen Kroes ve Alessandra Ambrosio gibi pek çok ünlü ve güzel melek podyumda en seksi halleriyle salındılar. Defile "Gilded Angels","University of Pink", "Exotic Traveler", "Fairy Tale", "Dream Girl" ve "Angel Ball" olarak altı bölümden oluştu.
Angels landed in London and the show moved out of New York for the first time. Behati Prinsloo opened the show which performed Earl's Court Exhibition Centre on 2th December. Lots of famous and beautiful models walked on catwalk which as Adriana Lima, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Karlie Kloss, Doutzen Kroes and Alessandra Ambrosio.
There are six section on the show. "Gilded Angels", "University of Pink", "Exotic Traveler", "Fairy Tale", "Dream Girl" and "Angel Ball".
Defilenin ilk bölümü olan "Gilded Angels"da bolca altın kanat ve kristal detaylı korseler vardı.
There are abundantly gold dreched wings and crystal studded corsets on the first part of the runway.
Ikinci bölüm markanın genç koleksiyonu olan PINK'e ayrılmıştı. University of Pink adlı bölüm renkli kalıplar, hayvan desenleri, pufuduk küçük montlar ve graffiti kanatlardan oluşuyordu.
Second part is devoted to young collection PINK of brand. University of Pink section consisted of colorful patterns,animal prints,puffer parkas and bold graffiti wings.
Ardından defile boyunca yüzündeki komik ifadeyi gizleyemeyen Ed Sheeron'ın eşlik ettiği Exotic Traveler bölümü geldi. Açılışı her biri 2 milyon dolar değerindeki "Fantasy Bra" ile Adriana Lima ve Alessadra Ambrosio yaptı. Burada da enerjik renkler, özel desenler ve parlak mücevherler karşıladı bizi. Kişisel olarak bu bölümü çok beğendim. Desenler,renkler,styling heyecanlandırdı sanırım beni :)
Then Exotic Traveler section came which performed Ed Sheeron.Adriana Lima and Alessandra Ambrosio opened this section with 2million$ fantasy bras. Vibrant colors,unique textures and sparkling jewels welcomed us here. I really liked this section. I think all colors,textures and styling made m excided :)
Hozier'in performans sergilediği dördüncü bölüm "Fairy Tale" defilenin en romantik kısmı oldu. Topraksı renkler, uçuş uçuş kumaşlar,kanatlar,tüylü kuyruklar içeren şirin şirin bir bölümdü.
Fairy Tale section was the most romantic part of the show which performed Hozier. It was pretty section with earthy tones, glistening gossomer wings.
Dream Girl bölümü de yumuşacık puf puf bi bölümdü. Kabarık siluetler,pudra/blush renk paleti ve oyuncu görünümler hakimdi. Başka adam kalmamış gibi bir sene daha üst üste Taylor Swift'in sahne alması garibime gitse de şov için rekor oldu denebilir. Neyseki giydiklerini çok beğendim de gıcık olamıyorum bile :) hele şu pembe sabahlık görünümlü kıyafet yok mu...
Dream Girl section was soft and puff too. Dominated push up silhouettes, powder/blush puff palette and playful looks. I surprised about Taylor Swift 'cause she performed also last year. They can choose another name,interesting. But i liked her dresses that's why i can't have down her :)
Ve final..Angel Ball defilenin en siyah ve en şık bölümüydü desem yalan olmaz sanırım. Vamp görünümlü ve koyu bir renk paletine sahip bölümde korseye,dantele,mankene bacağa doyduk :D
And final..Angel Ball was the most black and elegant section. Dominated vamp look and dark color palette.
Hahaa ilk kez çok eğlendiğim bir an yaşandı şovda. Bir türlü sevemediğim hobbit kız Ariana Grande PINK bölümünde performans sergiliyordu zıp zıp, yanından da mankenler geçip gidiyordu...O sırada defilenin en cool kanatlarından birine sahip bir manken küçük kızımızı ayarlayamadı ve Ariana'nın kafasına kanadıyla çarpıverdi. Yanında dev gibi kalan mankenden bu kanat darbesini beklemeyen Ariana'nın yüzü görülmeye değerdi:D
Ahaha first time i had fun when i watching the show. Ariana Grande was performing on the runway and models were walking next to her. Then one model crushed Adriana with her coolest wing and that time you have to see the face of Ariana. It was amazing :D
Showun Londra'ya taşınması her sene daha sıkıcılaşan defilenin üstündeki tozu biraz silkeledi sanırım. Daha büyük bir sahne,daha geniş koleksiyon, daha çok sanatçı..Sizce eski enerji geri geldi mi yoksa VS kasmaya devam mı ediyor? Emin değilim ama en azından geçen seneden daha iyi olduğu kesin.
Moving to London a little shake off the dust on the show which is getting more boring every year. Bigger stage,bigger collection, much more artists...You think the groove came back or VS still pushing it? I'm not sure but it's better than last year.
Tabiki son derece gösterişli bir kapanış yapıldı..Balonlar, konfetiler, taş vücutlarıyla hop hop zıplayan mankenler..Merak edenler için 9 Aralık günü CBS kanalında, yılbaşı akşamı da ülkemizde gösterimde olucak defile. Seneye görüşmek üzere ;)  C.
They made a gorgeous closing. Balloons,confetties and jumping hot models..You can watch the show 9th December on CBS, new year night in Turkey. See you next year!  C.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler