19 Ocak 2014 Pazar

Intimissimi Spring/Summer 2014

Uzun süren bir indirim dönemini daha geride bıraktık ve şimdi yeni koleksiyonlara bakma zamanı! Çekimlerini ve yeni koleksiyonunu erken sunan markalardan biri de zarif İtalyan, Intimissimi.
After a long sale season, it's time to look at new collections! One of the brand which is early representing the photoshooting and new collection is elegant italian, Intimissimi.
Seksi ama zarif bir görünüşe sahip koleksiyonda siyah,beyaz ve bej renkleri hakim.
Collection have a sexy but elegant look.Black,white and beige are dominate.
İpeksi malzemeler ile hazırlanan koleksiyon danteller ve astarlar ile süslenmiş. Formlarıyla ise feminen şekil vurgulanmış. Ayrıca son dönemlerde her markada görmeye başladığımız "bondage" trendi de koleksiyonda sıkca kullanılmış.Bantların dantelle buluşması sanırım yeni sezonda bizi fazlasıyla seksi hissettirecek;)
Made with silky materials and adorned with laces and linings. Feminine shape is emphasized with forms. Also in recent years we have began to see in every brand of "bondage" trend frequently used in collection. I think that make we feel sexy meeting bands with lace;)
Detaylara önem veren ve bunda da oldukça başarılı olan marka bu sezonda sofistike detaylarını modern bir görünüş ile sunuyor.
The brand giving importance to details and quite successful,offering sophisticated details with a modern appearance in this season.

New York'da yapılan katalog çekimlerinde marka bu yıl da Alyssa Miller ile çalışmayı seçmiş.
The brand have chosen work with Alyssa Miller again for catalog shooting in New York.
Seksi,yumuşak,şık,zarif ve arzu uyandıran bir Intimissimi koleksiyonu daha karşımızda ve yeni sezon için hazır. Yeni,güzel bir sezonu karşılamak ve kendimizi yine yine yine seksi hissetmek için bir parça edinilmeli sanırım, ne dersiniz? :)
Sexy,soft,elegant and chic collection is ready for new season! It should obtained one piece for welcome new,nice season and also feel ourselves sexy again again and again. What do you think? :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler