28 Ocak 2014 Salı

LA PERLA SS'14

Lüks İtalyan iç giyim markası La Perla'nın yeni bahar/yaz koleksiyonuna merhaba deyin;) Her zaman olduğu gibi son derece karakteristik bir koleksiyon hazırlamış olan LP bu sezon Hindistan'ın büyüsü ve güzelliği ile süslü hayali bir yolculuğa çıkarıyor bizi.
Say hi to new spring/summer collection of luxury Italian lingerie brand La Perla;) Who have made a highly characteristic collection as always , LP brings us an imaginary voyage decorated with  charm and beauty of India.
Marka bu sezon son dönemlerde oldukça yükselişte olan model Cara Delevinge ile çalışmayı tercih etmiş. Ona Liu Wen ve Malgosia Bela eşlik ediyor. Çekimler ise her zaman harikalar yaratan Mert&Marcus tarafından gerçekleştirilmiş.
The brand has chosen to work with Cara Delevinge.Liu Wen and Malgosia Bela are accompanying to her. Photographed by Mert&Marcus which is always creating wonders.
Koleksiyon ilhamını Rajasthan'daki zengin mimari güzelliklerden ve hint kadınlarının renkli,şehvetli zarafet içindeki kıyafetlerinden almış. İlginç oyuncu kadın imajı "made in Italy" şıklığını ve ihtişamlı antik hint kültürünü referans almış.
The collection is inspired by the rich beauty of palaces in Rajasthan and the colorful,sensual elegance of the clothes by indian woman. Playful intriguing, with referanced to "made in Italy" elegance and the ancient grandeur of Indian culture.
Şu an satışta olan "Sparkling Jasmine", "Maison", "Paisley" ve "Eden"a ek olarak yakında satışa sunulacak olan "Lotus Pearl", "Heritage", "Chevrons", "El Color Rojo", "Treasure" ve "Maharani" adlı gruplardan oluşan koleksiyon oldukça geniş ve zengin.
In addition the collections which are available now "Sparkling Jasmine", "Maison", "Paisley" ve "Eden", such as   "Lotus Pearl", "Heritage", "Chevrons", "El Color Rojo", "Treasure" and "Maharani" are going to be available next days.
İpek kumaşlarla birlikte saten,polyester ve pamuklu kumaşlar kullanılmış. Detaylarda ise tüllere,dantellere ve sofistik dokunuşlar göze çarpıyor. Beller bu sezon ya yüksek La Perla'da.
Satin,polyester and cotton fabrics used with silks. Tulles,laces and soptisticated touches conspicuousing on the details. Waists is high again in this season in La Perla.
Yeni sezonla birlikte tabiki bikini ve mayolar da görücüye çıktı. Bu sezonki koleksiyonda beyaz,siyah,bej ve kırmızı renkleri görmek mümkün. Sade renkler seçilmiş ve bu renkler detaylardaki ışıltılar ve dokular ile güçlendirilmiş.
And they are introducing swimsuits also with new season. We are seeing white,black,beige and red in this collection. They have chosen pure colors but this colors reinforced with sparkles and textures on details.

Genel olarak her zamanki gibi güçlü,sofistik bir La Perla kadını karşımızda diyebilirim. Kendi kimliğini bu sezonki ilhamıyla başarılı şekilde birleştirmiş. Sizde bu sezon La Perla'yı tercih edeceklerden olacaksanız şimdiden gözlerin size çevrilmesine alışmaya başların derim ;)  C.
I can say that there is a strong,soptisticated L Perla woman in front of us as usual. It has been successfully combine its own identity with inspiration of this season. If you'll prefer La Perla, you have to get used to sparkle ;)  C.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler