3 Şubat 2014 Pazartesi

Lascivious SS'14

İngilizler iç giyim konusunda gerçekten çok başarılılar. Her bir marka birbirinden yaratıcı,seksi ya da yenilikçi. İşte bu markalardan biri de 2004 yılında kurulmuş olan Lascivious. Bu lüks iç giyim markası dünya çapında bilinen pek çok ünlü butikte satılmakta ve Rihanna gibi seçkin müşterilere sahip.
British people are so successful in lingerie issue. Each brand is creative,sexy and innovative from each other. This is Lascivious, one of the brands which was founded in 2004. This luxury lingerie brand is selling in famous boutige in all around the world and have exclusive customers like Rihanna.
Yeni koleksiyonu 2 gruptan oluşuyor. Bunlardan ilki "Lucy". Kesimler ve formlarla güzel,kadınsı bir stil oluşturulmuş. Naif parçalara sahip. 60lar stili çiçek dantellerin kullanıldığı grup siyah,krem ve beyazlarla muhteşem bir uyum sağlamış durumda. Ayrıca bu koleksiyon altında gelinler için tasarlanan parçalarda mevcut.
There are 2 group in the new collection. First one is "Lucy". Created a feminine style with cuts and forms. Have naive pieces.Have a fabulous harmony with black,beige and white which use 60s style floral lace in the group. Also under this collection available pieces which designed for brides.
Koleksiyondaki ikinci grubun adı "Rachel". Şık saten ve tüller kombine edilerek sofistike parçalar oluşturulmuş bu gruptaki parçalarda. İlk gruptan çok daha geometrik bir yapıya sahip. Lascivious'ın tarzını yansıtan ve son derece karakteristik bir grup olmuş. Temiz ve pürüzsüz bir siluet var karşımızda. (Saten jartiyer kemeri gizli favorim sanırım :) )
Second group is "Rachel". Sophisticated pieces have been created elegant satin and tulle combined in this collection. Geometric than the first group. Have been highly characteristic group who reflects style of the Lascivious. A clean and smooth silhouette against us. (Satin suspender belt is my secret favourite i guess:) )
Önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da ortaklıklar görüyoruz koleksiyonda. Bu sezonki isimler Marika Vera ve William Wilde. Marika Vera ipek kumaşlardan görkemli ve erotik elbiseler hazırlamış Lascivious için. Baştan çıkarıcı ikinci bir ten gibi duruyorlar adeta.
We are seeing collaborations in the collection as previcious collection. Names in this season are Marika Vera and William Wilde. Marika Vera made erotic and gorgeous dresses with silk fabrics for Lascivious. Look like a seductive second skin.
Lateks tasarımlarıyla ünlü tasarımcı William Wilde ise bu sezon için kalem etek,bolero ve fiyonk şeklinde bir yaka aksesuarı hazırlamış. El yapımı kauçuk malzemeler konusunda uzmanlaşmış tasarımcı kadın formunu muhteşem şekilde ortaya çıkaran,çarpıcı görünümde giyilebilir parçalar tasarlamış.
Designer William Wilde who famous with latex designs,designed pencil skirt,bolero and bow for this season. Designer specializing in handmade rubber materials,designed revealing the female form in gorgeously, in the stunning views wearable pieces.

Fotoğrafları Wendy Bevan tarafından çekilen koleksiyon son derece kışkırtıcı duruyor. Yeni bir tarz denemek ya da bu sezon da Lascivious kadını olmak istiyorsanız Lascivious sizin için hazır ;)   C.
The collection looks extremely provocative photographed by Wend Bevan. If you want to try a new style or want to be a Lascivious woman again,Lascivious is ready for this ;)  C.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler