17 Şubat 2014 Pazartesi

Victoria's Secret İstanbul'da

Sonundaa sonundaaa... İsyanlarımız Amerikaya kadar ulaşmış olacak ki Victoria's Secret iç giyim koleksiyonunu Türkiye'ye getirmeye karar verdi :) Yıllarca internetten, Amerikaya giden eş dosttan sipariş verdik,olmadı kalkıp oralara kadar gittik alışveriş yapmaya... O yüzden kabul edelim ki biz bunu fazlasıyla hak ettik ;)
İki sene önce açılan güzellik ürünleri koleksiyonu ile ülkemize gelen marka o günlerden iç çamaşırı koleksiyonu için göz kırpıyordu zaten. İşte şimdi zamanı geldi. İlk mağazasını mart ayında Acıbadem'de bulunan Akasya AVM de açacak olan markanın ikinci mağazası ise yaz aylarında Cevahir AVM 'de yerini alacak. Her mağaza açılışında olduğu gibi burada da ünlü melekleri görür müyüz bilinmez ama bu haberin kesinleşmesi bile bir çok kıza şimdiden sevinç çığlıkları attırıyor gibi :)

Finally finally... Our rebellion have been reached to America and Victoria's Secret decided to bring the lingerie collection to Turkey :) for many years we shoped online, ordered from our friends or we went there to shop... Thats why i think we deserve it! :)
Tha brand who came here two years ago with beauty collection, had started to give a sign about lingerie collection. Now that's the time. First shop will be open on march in Acıbadem-Akasya Mall and the second one will be in Cevahir Mall in the summer season. We don't know that we will be able to see famous angels at the opening of the shops as in every shop opening but i'm sure a lot of girls will scream for this news :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler